4 dingen om op te letten bij het inrichting van jouw bedrijfsbus

Als ondernemer wil je professioneel, vaardig maar ook efficiënt voor de dag komen. Vier keer op en neer rijden voor materiaal of gereedschap wat je bij had kunnen hebben hoort hier niet bij. Maar ja, iedere ondernemer is anders en zo ziet ook iedere ingerichte bedrijfsbus er van binnen anders uit.

Hier komt vaak een unieke inrichting uit die speciaal aan zijn of haar wensen voldoet. In de praktijk betekent dit dat iedere bedrijfswagen anders is en dat jouw mobiele werkplek bij jou moet passen en niet bij de standaard inrichting van een ‘’timmerman’’. Jij bent uniek en jouw werkwijze is eigen.

Het grote voordeel van een efficiënt ingerichte bedrijfswagen is dat je direct al je spullen bij de hand hebt. Als je jouw werkbus ingericht hebt als mobiele werkplaats kan je ook nog eens bij de Belastingdienst een aanvraag indienen voor bijzonder tarief. In dit artikel lees je daarom 4 tips voor de bedrijfswageninrichting van jouw bedrijfsauto.