Onderdelen voor jouw Vespa Ciao bestellen?

De Vespa Ciao is een Italiaans merk welke door Piaggio geproduceerd werd als bromfiets. Later in de tijd rolde ook de snorfietsen van de band af voor verkoop. Vaak wordt de Vespa Ciao ook genoemd als Piaggio Ciao. Tussen 1967 en het jaar 2006 werd de Vespa Ciao gemaakt. Overigens is dit de enige brommer die gebruik maakt van een riemaandrijving. De meeste brommers worden door een ketting aangedreven namelijk, maar dat mag niet uitmaken.

Eind 1967 werd dit exemplaar op de markt gebracht in Italië. Pas in 1968 werd het geëxporteerd naar het buitenland waaronder Nederland. Dit hield in dat er niet direct een exemplaar verkrijgbaar was toen het op de markt gebracht werd.

Nu dat de Vespa Ciao nog steeds gebruikt wordt door ons is het ook van belang om goede onderdelen hiervoor te vinden. Online zijn er wat dat betreft meer dan genoeg mogelijkheden. Maar je zoekt naar kwaliteit en een aantrekkelijke prijs toch? Neem dan maar eens een kijkje op de website van M2trading.com.

Ruim assortiment en een snelle levering

Het prettige van de Vespa Ciao onderdelen is dat je het veelal zelf kunt vervangen voor een nieuw exemplaar. Is het contactslot toe aan vervanging bijvoorbeeld? Of wil je de bougies een keer vervangen? Bestel dit dan op de bovenstaande website en kies ervoor om het zelf te vervangen. Je zult merken dat dit tijd én geld zal besparen!