Een vaarbewijs halen, hoe werkt het?

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je vaarbewijs in een korte tijd te behalen? Heb je geen tijd over om dagenlang in de schoolbanken te studeren en wil je online een vaarbewijs cursus in kunnen plannen? Zoek dan niet verder! Wij raden het je aan om een kijkje te nemen op de website van Nuvaarbewijs.nl. NuVaarbewijs.nl biedt jou de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd de officiële vaarbewijs cursus te behalen en af te ronden met een prachtig resultaat. Nuvaarbewijs.nl is er om je te helpen aan het bemachtigen van een vaarbewijs. Door een klassikale lesdag te volgen, een avondcursus te voldoen of door een online videocursus te bekijken kan je binnen een korte tijd beschikken over de juiste certificaten zodat je lekker kan varen op verschillende vaarroutes. Nuvaarbewijs.nl beschikt over een ruim aanbod in verschillende instructeurs die op verschillende locaties les geven aan cursisten. Ben je benieuwd of NuVaarbewijs.nl ook in jouw omgeving een cursus aanbiedt? Ben je benieuwd welke stappen je moet ondernemen om een vaarbewijs cursus te behalen? Wij vertellen je daar graag meer over. Daarnaast kan je alvast een kijkje nemen op de website van deze professionele cursusaanbieder.

Stappenplan voor het behalen van je vaarbewijs

Nuvaarbewijs.nl biedt iedereen de mogelijkheid aan om vaarbewijs 1 & 2 te behalen. Ben je een beginnende bestuurder, wil je graag je kennis opfrissen of wil je je vaarbewijs 2 behalen? Bij Nuvaarbewijs.nl kan het allemaal! In de klassikale cursus of via de aangeboden videocursus kan je aan de hand van handige tips en de juiste lesstof jouw gewenste vaarbewijs behalen. Door cursussen zijn zo samengesteld dat je door middel van handige tips de stof makkelijk kan onthouden. Daarnaast is het de missie van Nuvaarbewijs.nl om zoveel mogelijk actuele examenvragen met de cursisten te delen in de ledenomgeving. Klinkt dit je als muziek in je oren? Meld je dan direct online aan voor een klassikale dagcursus, avondcursus of voor een online videocursus. Zodra je je hebt aangemeld en de cursus hebt gevolgd kan je online het CBR vaarbewijs examen aanvragen via mijncbr.nl. Dit examen kun je plannen wanneer het jou uitkomt. Heb je je examen succesvol afgerond? Dan je direct je vaarbewijs pas aanvragen via mijncbr.nl Dit vaarbewijs is internationaal & onbeperkt geldig en kan je direct de wateren op!

Welk vaarbewijs heb je waarvoor nodig?

Vaarbewijs 1 heb je nodig als je op kanalen, rivieren en meren wilt varen binnen Nederland. Vaarbewijs 1 is alleen een theoriecursus die je moet volgen. Je mag in Nederland een watervoertuig besturen als je theoretisch bekwaam bent. Ben je in het bezit van vaarbewijs 1? Dan mag je varen met een jetski, (opblaasbare) motorboot, waterscooter en pleziervaartuigen van 15 tot 25 meter. Vaarbewijs 2 heb je nodig als je op grote meren zoals het IJsselmeer of de Waddenzee wilt varen. Om examen te mogen doen voor Vaarbewijs 2 is het behalen van Vaarbewijs 1 verplicht.